Közélet

2006.12.03. 08:44

Disznóság - Már a teheneket is lopják

A szerencsétlen bárányokat meglopják, a teheneket ellopják, de szerencsére a disznók jó részét elkapják - derül ki a legfrissebb kék hírekből.

-

Garázdaság gyanúja miatt, őrizetbe vettek egy 41 éves debreceni férfit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy szombat délelőtt egy kecskeméti üzemanyagtöltő állomáson előzetes szóváltást követően megütötte a kútkezelőt, egy 44 éves helyi férfit, aki ennek következtében 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. 
 
Őrizetbe vettek egy 21 éves kunszentmiklósi férfit és egy 21 éves kecskeméti nőt, akik pénteken éjjel Kecskeméten egy parkolóban egy nyitott személygépkocsiból megpróbáltak eltulajdonítani különböző tárgyakat 40 000 forint értékben, de cselekményük közben tetten érték őket.
 
Ismeretlen tettes szombat reggelre egy kiskunhalasi Kft. telepéről alumínium színpad-kereteket tulajdonított el kb. 300 000 forint értékben.
 
November 30. és december 1. között egy fülöpszállási tanya tehénistállójából a kerítés oszlopot kidöntve elloptak egy magyar tarka fajtájú tehenet kb. 250 000 forint értékben. 
 
Lopás miatt kiadott elfogatóparancs alapján őrizetbe vettek egy 30 éves soltvadkerti férfit.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!