Közélet

2006.12.05. 15:00

A virgács használatára nem volt szükség

Nagy örömben volt részük kedden délelőtt a nyárlőrinci óvodásoknak. Megérkezett hozzájuk az, akit már annyira vártak. Ő pedig nem volt más, mint a Mikulás.

Szentirmay

lőször a Katica csoportba kopogott be a Télapó. A gyerekek már türelmetlenül várták. Amikor leült a hosszú útja után a székbe, kis műsorral kedveskedtek neki. A nagy szakállú meg is dicsérte őket. Mielőtt kiosztotta volna a csomagokat, előtte mindenkiről mondott néhány szót. Volt, akit megdicsért, de olyan is akadt, akit kissé megdorgált. Mindössze egyetlen kisfiúnál tört el csak a mécses. Természetesen csomagot mindenki kapott, még az óvó- és dajka nénik is.

A Katicások után a Maci, majd pedig a Nyuszi csoport következett. Ott is megmutatták az ovisok, hogy milyen szépen tudnak énekelni, verselni. Nem is maradt el a jutalom, a csomag. Persze az óvó- és dajka nénik is megkapták a megérdemelt jutalmat. Virgács használatára náluk sem volt szükség.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!