Közélet

2006.11.25. 09:03

Nem minden szarka farka tarka...de hogy mind lop...

Egyik szarka műgyűjtő: Kecskemétről ezüst hamutartót és festményeket lopott el. Másik szarka hű önmagához, ami fénylik azt viszi, például ékszereket Katonatelepről. A harmadik szereti a természetet, ezért az éj leple alatt hazavitt hat tuját, persze nem a boltból, nem készpénzért. A negyedikről meg az ötödikről annyi mondható, hogy ne aprózták el. A részletek rendőrségi híreinkből kiderülnek.

-

A Kecskemét Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el lopás gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen, aki csütörtökön egy kecskeméti lakásából lopott el festményt, ezüst hamutartót, cigarettásdobozt, valamint 20 000. forint készpénzt és egy mobil telefont, összesen 600 000. forint értékben.
 
Ismeretlen tettes pénteken behatolt egy Kecskemét-katonatelepi lakásba és onnan különböző ékszereket vitt el 413 000. forint értékben.
 
Ismeretlen tettes ellen folyik eljárás, aki november 10. 08:00 és november 22. 08:00 óra közötti egy kecskeméti lakóház elől kiásott és eltulajdonított hat darab frissen ültetet tujafát. A bűncselekménnyel okozott kár.:  330 000. forint.  
 
Kalocsa Rendőrkapitánysága lopás  gyanúja miatt keresi azt az ismeretlen tettest, aki október 11. és október 18. közötti egy hajósi lakos figyelmét elterelve a lakásból eltulajdonított összesen 1 030 000. forint készpénzt. 
 
A Kiskunhalas Rendőrkapitányság folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen, aki november 24-én egy kiskunhalasi lakásából elvitt egy pénztárcát, benne 500 000.  forint készpénzzel.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!