Közélet

2006.09.10. 07:45

Őrizetlenül hagyott értékek, őrizetbe vett tettesek

Több százezer forintos lopások, elfogott bűnözők, elütött kerékpáros - ismét eseménydús volt a rend őreinek 24 órája.

-

Péntek este és szombat délután közötti valaki egy ladánybenei lakásból 580 000 forint készpénzt tulajdonított el különböző címletekben. 

Ismeretlen tettes a szombaton egy kunszentmiklósi házból számítógépet, arany ékszereket, és fűnyírót vitt el. A bűncselekménnyel okozott kár: 600 000 forint. 

Őrizetbe vettek egy 49 éves lászlófalvi férfit, aki ittas járművezetés miatt elfogatóparancs volt érvényben, valamint egy 46 éves kecskeméti férfit, aki ellen csalás miatt bocsátottak köröztek.

Szombat 19.55-kor Kiskunfélegyháza külterületén a 5402. út 450 méterénél egy 35 éves kiskunfélegyházi férfi autójával haladt Kiskunfélegyháza irányába, amikor a közvilágítás nélküli útszakaszon későn észlelte az előtte haladó 36 éves kiskunfélegyházi kerékpárost, és a jobb oldali forgalmi sáv közepén elütötte. A férfi a baleset következtében helyszínen életét vesztette. A szgk-ban kb. 300 000 forint anyagi kár keletkezett.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!