Közélet

2006.09.18. 07:38

Nem sokat kellett szenvednie a páncélszekrény kinyitásával

Van aki ott felejti a kulcsot, van aki nem is használja, és van aki használja, de nem elég elővigyázatos. Az eredmény ugyanaz - derül ki a legfrisssebb rendőrségi hírekből.

-

Nyomozás folyik ismeretlen tettes ellen, aki az elmúlt szombatról vasárnapra virradóra behatolt Tiszakécskén a piacfelügyelői irodába, majd a helyiségben talált kulccsal felnyitotta az ott található páncélszekrényt és abból eltulajdonított 58 000 forint készpénzt.

Vasárnap délután Kecskemét, Epreskert utcában ismeretlen tettes egy tiszakécskei lakos nyitott gépkocsijából tulajdonította el az ott található irattárcát, benne személyes iratokkal, bankkártyával, valamint 300 000 forint készpénzzel. 
 
Tolvaj járt egy budapesti lakos soltvadkeri üdülőjében, és eltulajdonított egy televíziót, radiátort, halogén lámpát, műholdvevőt, valamint étkészletet. A bűncselekménnyel okozott kár  300 000 forint.
 
Hétfő hajnalban ismeretlen tettes egy hartai lakos Kiskőrös, Petőfi Sándor utcai szerszám kereskedésének ablakát betörve az üzletből értékes szerszámgépekettulajdonított el. A lopással okozott kár 1 000 000 forint.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!