Közélet

2006.09.08. 08:59

Lebontotta a lakatlan épületet a tolvaj

A kecskeméti nő sikkasztott, Baján ismeretlen tettes lopott, Kiskunfélegyházán pedig lebontotta a lakatlan épületet valaki és elhordta a bontási anyagokat. Rendőrségi tudósításunkból kiderülnek a részletek.

-

Egy kecskeméti Bt. 31 éves hölgy alkalmazottja a június 30-i és az augusztus 18-i leltározások alkalmával nem tudott elszámolni nagy mennyiségű dohányáruval és kaparós sorsjegyekkel, összesen több mint 1 100 000.- forint értékben, ellene sikkasztás bűntett gyanúja miatt indult eljárás.

Valaki augusztus 23. és 31. között három alkalommal egy bajai Kft.-től betonvasakat, ereszcsatornákat, szögacélokat, csöveket vásárolt, de a fizetési határidő ellenére nem fizette ki a vételárat, összesen 2 963 700.- forint értékben.
 
Április 15-e és a szeptember 7-e nap között egy Kiskunfélegyházán lévő lakatlan, romos lakóépületet teljes egészében lebontotta valaki, a bontási anyagokat illetve az épületben lévő használati tárgyakat eltulajdonította, összesen  2 500 000.-  forint értékben. 
 
A kiskunhalasi rendőrség jogtalan elsajátítás gyanúja miatt nyomoz ismeretlen tettes ellen, aki egy kiskunhalasi férfi hétfőről keddre virradó éjjel elvesztett 1 040 000.- forint készpénzét és különböző iratait nem szolgáltatta vissza. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!