Közélet

2006.09.19. 17:57

Kölcsönt akart - károsult lett

Újabb hitelezési csalás áldozata jelentkezett a kecskeméti rendőrségen. A 33 éves belsőnyíri férfit 50 ezer forinttal verte át egy csaló hitelügynök.

Noszlopy

A károsult ugyanis jelzálog alapú hitelt szeretett volna felvenni. Egy ismerőse ajánlott valakit a számára, aki az egyik közismert pénzintézet nevében érkezett a belsőnyíri tanyára. A férfi értékbecslés címén 50 ezer forintot felvett, majd azzal távozott, hogy rövidesen elbírálják a hitelkérelmet. Az ügynök azonban eltűnt, a bank pedig azt állítja, hogy nem érkezett hozzájuk semmilyen igénylés. Ezért feljelentést tett a rendőrségen a sértett.

Korábban megírtuk, hogy Orgoványon és Izsákon is csaló hitelügynökök csapták be a banki kölcsönre vágyókat. A két településen egy nő követte el a bűncselekményeket, aki azonban egy férfivel kereste fel a károsultakat: utóbbiról azt állították, hogy ő az értékbecslő.

Kapcsolódó cikk:
Csaló volt a hitelügynök Orgoványon?

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!