Közélet

2006.09.14. 16:33

Jön a Fradi: merre ne parkoljuk szombaton Kecskeméten?

A rendőrség arra kéri a kecskemétieket, hogy szombaton ne parkoljanak autóikkal azon az útvonalon, ahol az FTC szurkolók várhatóan végigvonulnak.

Noszlopy

A kecskeméti rendőr-kapitányság által kiadott udvarias – és visszafogott - hangú felhívásban azzal indokolják mindezt, hogy a rendőri biztosítás, valamint a szurkoló közönség kísérése biztonságos legyen. Aki azonban látott már fradi szurkolókat a fővárosban, jól tudja, hogy ennél azért többről van szó. Ne kerteljünk: jobban járunk, ha biztonságban tudjuk szombaton a verdáinkat.
      
A vendégszurkolók jelentős része menetrendszerinti autóbusszal, illetve vonattal fog érkezni a városba. Majd várhatóan gyalogosan közlekednek a pályaudvar és a stadion között. A rendőrök kérése, hogy az érintett útvonalon kívül helyezzék el a kecskemétiek a járműveiket. Ez az útvonal a következő: MÁV pályaudvar - Rákóczi út (Nagykőrösi utca) – Szabadság tér – Petőfi Sándor utca – Dózsa György út – Botond utca – Tatár sor – Csabai Géza körút. Az időintervallum pedig 14 és 21 óra közötti.
        
A Volán egyébként különjáratokat indít a MÁV pályaudvar és a stadion között, szombat délutántól késő estig. Ezzel is „enyhítve” a gyalogos forgalmat, azaz csökkentve a súrlódási lehetőséget a kecskemétiek, és a budapesti vendégszurkolók között.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!