Közélet

2006.09.14. 21:45

Eltűnt egy kilenc éves kislány Tiszakécskén

A délutáni általános iskolai foglakozáson már nem jelent meg a harmadik osztályos kislány. Amikor a rokona ment érte, nem találták az iskolában. Azóta rendőrök, polgárőrök, horgászok és vadászok is keresik.

Szentirmay

A Körösi úti iskola 3/b osztályába jár Matúz Katalin. Minden reggel Kerekdombról kocsival viszi be rokona. Esetenként kerékpárral is bejárnak. A kislánynak csütörtökön délután két órakor kézműves foglakozáson kellett volna részt venni, de nem ment be a tanterembe.

Amikor mentek érte négy órakor, már nem volt az iskolaudvaron sem. Azonnal bejelentést tettek a rendőrségre, ahol elrendelték a nyomozást. Kovács Béla őrsparancsnok elmondta, hogy mintegy hatvan rendőr polgárőr, horgász és vadász keresi a kislányt és már egy kutyát is bevetettek.

Utoljára fél hat körül látták a Tungsram bolt körül. A kutya is ott fogott szagot. A kislányon piros póló és piros pulóver volt, valamint kék nadrág, aminek a szárán virágos minták voltak.

Aki a kislány hollétével kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, kérjük hívja a 76/441-155-ös rendőrségi számot!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!