Közélet

2006.09.15. 15:28

A szállodákban van fantázia, a kempingben kevésbé

Hírös-Park lenne a neve annak a kft.-nek amelyikhez a kecskeméti szabadidőpark, a Tó hotel, a Szauna hotel és a kemping tartozna. Többek között erről is döntött a napokban Kecskemét képviselő-testülete.

T. V.

A városnak valójában most kellett meghoznia az úgynevezett második tulajdonosi döntést annak kapcsán, hogy egyre biztosabb: a Bácsvíz Zrt. részvényesei aláírják a négy ingatlan átadását tartalmazó szerződést.
Ezen kívül elfogadták a várható vagyon hasznosítási koncepcióját is. Ebben többek között szerepel: a szabadidőparkban a megyei kórházhoz kapcsolódóan egészségügyi centrumot lehetne létrehozni. Szintén lehetőség, hogy hőszivattyúkat telepítsenek oda, és ezekkel segítsék a szomszédos lakópark valamint a környező panelházak fűtését-hűtését. A harmadik lehetőség, hogy a terület a sportot, kikapcsolódást szolgálja.

Ami a kempinget illeti, ebben jelenlegi formájában túl sok fantáziát nem látnak. Sokkal inkább azt tartanák jónak, ha napozóhelyek, illetve parkolók formájában hozzácsapnák a szomszédos élményfürdőhöz. A Szauna hotelt háromcsillagos wellness szállóvá alakítanák, ha lenne miből. A beruházás ugyanis mintegy 1,3 milliárd forintba kerülne. Ezek egyébként csak irányvonalak, hiszen az ingatlanok konkrét fejlesztési terveit majd az október 1-én megválasztott új képviselő-testület alakítja ki.

a kemping tartozna. Többek között erről is döntött a napokban Kecskemét képviselő-testülete. T. V. -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!