Közélet

2006.08.05. 20:18

Pofonosztás a termálfürdőben

Zúgtak a pofonok szombaton délután Tiszakécskén a Termálfürdőben. Rendőrt azonban senki sem hívott. A pofonosztók ugyanis szabályos keretek között a ringben csépelték egymást a IV. Termál Kupa ökölvívó mérkőzéseken.

Szentirmay Tamás

Hat csapat sportolói: Honvéd Sashegy, Kecskeméti SC, Kiskunhalas, Kiskunfélegyháza, Halásztelek, valamint a házigazda tiszakécskeiek vettek részt a Bács Boksz Kupa ökölvívó mérkőzésein serdülő, kadet, és ifjúsági kategóriában. A találkozók között volt bemutató mérkőzés is.

Összesen tíz pár lépett a szorítóba. Két alkalommal dr. Szabó Vera sportorvosnak is dolga akadt, amikor is orrvérzést kellett elállítania. Szerencsére azonban nem történt komoly sérülés, így mind két sportoló tudta folytatni a mérkőzést.

A bemutató mérkőzések döntetlennel értek véget, egy találkozó végződött feladással, a többi mérkőzéseken pontozásos győzelem született. A fürdőruhára vetkőzött nézők jó mérkőzéseket láthattak.

Az esemény díszvendége volt Bognár László profi ökölvívó, aki két világszervezetnél is világbajnok.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!