Közélet

2006.08.23. 16:29

Nyoma sincs a rabdublőrnek

Hiába van fénykép a kecskeméti rabdublőrről és az őt felbujtó, orgazdaság miatt elítélt L. I-ről, a rendőrök egyik férfit sem találják. Mintha a föld nyelte volna őket el. Egyes feltételezések szerint nem kizárt, hogy már Romániában vannak.

Noszlopy

Mindeközben panaszkodik az elítélt dublőrét befogadó büntetés-végrehajtás: szerintük óriási kár érte őket. Két- és fél millió forintba került ugyanis annak a férfinak a fogvatartása, aki más helyett töltötte le a börtönbüntetést a kecskeméti börtönben. A büntetés-végrehajtás kártérítést szeretne – nyilatkozta egy illetékes az MTI-nek – amit polgári peres úton kívánnak majd behajtani. Ahhoz azonban, hogy a pénzükhöz jussanak, előbb el kellene fogni a két férfiből legalább az egyiket. Hortobágyi István rendőr őrnagy, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szerint azonban mindeddig eredménytelen volt a kutatás utánuk. Nyoma sincs L. I-nek és a helyette börtönbe vonuló férfit sem találják a fejvadászok: immár közel egy hete.

Kapcsolódó cikk:
Két és félmillió forintba került az álfogvatartott
Belső vizsgálat a kecskeméti „fogolycsere” miatt
Szenzációs fotók a rabdublőrről és a börtönt elkerülő bűnözőről
Más helyett ült valaki a kecskeméti börtönben?

Kecskeméti férfi helyett vonult valaki börtönbe?


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!