Közélet

2006.08.25. 08:37

Gazdája nélkül robogott el az értékes robogó

Nyitott udvarból loptak el egy 1 millió forint értékű robogót Helvécián - a rendőrség lefrissebb hírei következnek.

-

Helvécián a Széles közön  - egy nyitott udvarból - tegnap reggelre ismeretlen tettes ellopta az UYB-008 forgalmi rendszámú, kék színű nagytestű Aprilia robogót, kb. 1 millió Ft értékben. Az ügyben a kecskeméti rendőrök rendeltek el nyomozást.

Sikkasztás gyanúja miatt tett feljelentést egy 46 éves kiskőrösi férfi egy imrehegyi férfi ellen, aki a feljelentés adatai szerint még július elején kölcsönkért a feljelentőtől egy lap-vibrátort, de azt a megbeszélt időre nem vitte vissza és ezzel 300000 Ft anyagi kárt okozott.
 
Tegnap reggel egy 53 éves tompai férfi akasztotta fel magát a tanyájában. A lefolytatott halottszemle során bűncselekmény elkövetésének gyanúja nem merült fel.
 
Ugyancsak tegnap Szank Izsáki úton kerékpározott egy 65 éves szanki férfi, amikor hirtelen rosszul lett, elesett és elhalálozott. A lefolytatott eddigi vizsgálat alapján szintén nem merült fel bűncselekmény elkövetésének gyanúja.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!