Közélet

2006.08.07. 08:06

Amíg a falunapon mulattak megfújták a pénzüket

A hétvégén falunapot rendeztek Érsekcsanádon. A rendezvényre sok helybéli kilátogatott. Így tett az a család is, akinek a mulatság ideje alatt feltörék a házát és ellopták a páncélszekrényben tartott pénzüket. A részletek rendőrségi tudósításunkból kiderülnek.

-

Vasárnapra virradóra, amíg a tulajdonosok a helyi falunapi rendezvényen szórakoztak, valaki behatolt Érsekcsanádon egy lakóházba, ahonnan eltulajdonított egy kisméretű páncélszekrényt a benne tartott 3,5 millió Ft-tal.

Ugyancsak vasárnapra virradóra Kecskemét Külsőnyírben, egy tanyában parkoló Volkswagen Touareg gépkocsi ablakát ismeretlen tettes betörte és a kocsiból ellopta a tulajdonos cégének két üzemanyagkártyáját, továbbá az ott hagyott 1,5 millió Ft készpénzt.
 
Vasárnap egy kiskunlacházi fiatalember Keeway Focus robogóját vitte el a megkaparintott indítókulccsal valaki a sértett figyelmetlenségét kihasználva. A tulajdonos észrevette a lopást, majd üldözőbe akarta venni a tolvajt, de az udvaron álló Suzuki típusú személygépkocsi gumiját a lopást megelőzően a menekülő ismeretlen kivágta.
A zsiványkodó azonban nem jutott messzire, Kunszentmiklós határában egy rendőrjárőr megállította, majd elfogta a  19 éves ugyancsak kiskunlacházi fiatalembert, majd előállította a kunszentmiklósi rendőrkapitányságra.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!