Közélet

2006.07.29. 11:22

Rekordnevezés a tőserdei tini-szépségversenyen

Megdőlt a nevezési rekord a Tőserdő Tini Szépségversenyen. Az ötödik jubileumi versenyre ötvennyolc, 12-16 év közötti lány jelentkezett. Nem csak a megyéből, de az ország különböző részéről is érkeztek, sőt, még Svédországból is. A zsűri tagjainak közülük kellett kiválasztani azt, ki lesz a legszebb.

Szentirmay Tamás

Izgalommal várták a lányok a tini-szépségverseny kezdetét. A nagy meleg, valamint a koreográfia gyakorlása elfárasztotta őket a kezdésre. Talán ennek tudható be, hogy néhányan már nem mosolyogtak, mikor a kifutóra kimentek. Most is látszott az, hogy milyen különbségek vannak lányok és lányok között. Az egyikük úgy jellemezte, hogy vannak nagyon szépek, átlagosak, a többiek pedig a futottak még kategóriába tartoztak. Ennek ellenére a zsűrinek nem volt könnyű dolga. Ötvennyolc lányból kiválasztani a legszebbet, nem egyszerű dolog.

Az első helyet a gyomaendrődi Kovács Ida szerezte meg. Fejére a koronát a tavalyi győztes kecskeméti Bíró Laura tette fel. A tini királynő egy hetes, négy személyes, görögországi utat is nyert. Második és egyben közönség díjas is lett a kecskeméti Katona Renáta. Harmadik pedig a soltvadkerti Farsang Dorottya. Az AVON különdíját a kecskeméti Gelányi Renáta vehette át. Valamennyi induló egy szál virágot, oklevelet és AVON terméket is kapott.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!