Kék hírek, bulvár

2016.10.03. 12:52

Újabb halálos baleset történt Kecskemét mellett

Teljes útlezárás mellett helyszínelnek a rendőrök Kecskemét térségében, a 445-ös úton, ahol halálos baleset történt.

baon.hu/Zs. D.

Hétfőn kora délután összeütközött egy teherautó és egy személyautó Kecskeméten, a 445-ös úton. Információink szerint a Ford Focus a Reptéri út felől ment a Ceglédi út irányába, amikor egy jobbra ívelő nagy kanyarban áttért a szemközti sávba és összeütközött a szemből érkező teherautóval.

A Ford az ütközés után nekicsapódott a szalagkorlátnak. Az autót vezető 29 éves nagykőrösi férfi azonnal életét vesztette.

[caption id="" align="aligncenter" width="650"] Nézze meg a galériát is! Fotók: Zsámbóki Dóra
[/caption]

A teherautó az ütközéstől irányíthatatlanná vált, átszakította a bal oldali szalagkorlátot és beleborult az árokba. A sofőr saját lábán tudott kiszállni a járműből, de a mentők a biztonság kedvéért kórházba szállították.

A rendőrök a helyszínelés idejére teljesen lezárták az utat, a forgalmat Kecskemét felé terelik. helyszínelés idejére teljesen lezárták az utat, a forgalmat Kecskemét felé terelik.

Korábban írtuk:

Hétfőn 12 óra 25 perc körül a 445-ös számú út 3.500-as méterszelvényénél, a Kecskemétet elkerülő, a Ceglédi út és a 44-es főút közötti szakaszon egy bútorlapokat szállító teherautó és egy kocsi összeütközött. Az ütközés után a teherautó a szalagkorlátot átszakította, majd az árokba borult. A balesetben a A Ford sofőrje életét vesztette.
 
A rendőrök a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták az utat, a forgalmat Kecskemét felé terelik.

[caption id="" align="aligncenter" width="650"] Fotók: Zsámbóki Dóra
[/caption]

 

baon.hu/Zs. D. Fotók: Zsámbóki Dóra Nézze meg a galériát is! Fotók: Zsámbóki Dóra -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!