Kék hírek, bulvár

2016.10.20. 11:02

Meghamisították a szerződést

Az évek óta kórházban ápolt 76 éves nőt úgy állították be a szerződésben, mintha cselekvőképessége teljes tudatában írta volna alá.

police.hu

Két tiszaalpári időskorú 2015. március 18-án ügyvédi ellenjegyzéssel ellátott adásvételi szerződéssel értékesítette a tulajdonukat képező - több mint 15,5 millió forint értékű - három tiszaalpári ingatlant.

A 25 éves gyanúsított arra vette rá az 53 éves nőt, hogy olyan adásvételi szerződést készítsen és ügyvédként ellenjegyezzen, amiben a szerződés tartalma arra utal, hogy a 76 éves néni cselekvőképessége teljes tudatában írta azt alá. Az idős asszony 2014. április 14. óta kórházban fekszik, amelyről igazolást is állított ki, így az egészségügyi állapotára vonatkozó körülményt a szerződés megkötésekor a gyanúsítottak is ismerték.

A rendőrök a nyomozást a napokban befejezték, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a Kecskeméti Járási Ügyészségnek küldték meg.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!