Kék hírek, bulvár

2015.12.07. 20:28

Csecsemővel, szamárral és kutyával közösült a kecskeméti vádlott?

N. Márk (22) a vádirat szerint nyolc hónapos csecsemőt rontott meg, közösült szamárral és kutyával. A négy évvel korábban lezajlott döbbenetes eseményeket a nevelőszülőkhöz került két fiú, Zsolti (11) és Ricsi (8) állította - írja a Blikk.

blikk.hu/baon.hu

- Kiemelt, el nem évülő ügyről van szó - kezdte a tárgyalást a Kecskeméti Törvényszék bírája, dr. Fodor Endre, aki nyilvános tárgyalást tartott, írja a blikk.hu.

Az alig felnőtt Márk egy, az út szélén dolgozó háromgyerekes prostituálttal esett szerelembe öt éve. Bár olykor dolgozott, kevés volt a pénze, s Csilla - a másodrendű vádlott -  továbbra is ki-ki állt az út szélére... Sokat veszekedtek emiatt, néha egy-egy pofon is elcsattant közöttük. Szakításuk után a három kisfiút édesanyjuk - mivel nem tudott nekik enni adni - ideiglenesen állami gondozásba adta.

Évekkel később a két nagyobb testvér a borzalmakról mesélt nevelőszülőjének, aki feljelentést tett.

- Márk meg…ta Rajmit, hátulról, ahogy anyát szokta. …Minket is kergetett álló fü...-vel csak megszöktünk a fürdőszoba ablakon keresztül... Majd elfelejtettem a szamarat, azt kikötötte egy fához és azt is meg….ta, és a kutyát is az udvaron egy bokorban, ami nem volt sűrű, ezért láttuk” - áll az igazságügyi szakvéleményében mit tett a fiúk szerint Márk nyolc hónapos öccsükkel, részletezi a cikk. A szörnyűségeknek állítólag szemtanúja volt a két gyerek.

- Igaz, hogy nevelő célzattal a nagyobbaknak néha adtam egy nyaklevest, és gyakran veszekedtem az anyjukkal, hogy ne menjen ki az útra dolgozni. Olyan is volt, hogy csak kenyér és vaj akadt otthon, de nem éheztettük őket, és csak akkor szeretkeztünk, amikor már aludtak. Sohasem molesztáltam egyik gyereket se - állította a blikk.hu beszámolója szerint a bíróságon a férfi, aki tagadta bűnösségét.

Úgy véli a két nevelt fia azért találta ki a történetet, mert anyjukon akartak bosszút állni, amiért az intézetbe adta őket. A nő nem tett vallomást, a nyomozati jegyzőkönyvet olvasták fel. Ebben elismerte: valóban az út szélén dolgozott néha. Elmondta, a védőnő, és a gyerekorvos hozzá hasonlóan nem tapasztalt rendellenességet a kisbaba nemiszerve környékén.

A férfi ügyvédje szerint objektív bizonyíték, vagy felnőtt tanú vallomása nincs a két kisfiú előadásán kívül.

- Fantazmagória a történet, szamár a környékén sem volt, ahogy bokor, vagy fa se az udvaron. Két kölyökkutya ugyan élt a háznál, az egyik most is egy húszcentis csivava. A kisfiúk azt állították, hogy az erőszakos kísérlet elől a fürdőszoba ablakon kimászva menekültek, amivel az a baj, hogy nincs olyan ablak, amiről beszéltek. Ha igaz lenne a vád, az anyának, a nagymamának, a védőnőnek, a gyermekorvosnak, sőt a nevelőszülőnek gondozásba vételkor kellett volna sérülést észlelnie a pici végbélnyílásánál, de nem volt ilyen. Több orvosi dokumentum védencem ártatlanságát igazolja - sorolta a Blikknek érveit N. Márk védője.

Az évtized pedofil pere februárban folytatódik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!