Kék hírek, bulvár

2015.11.06. 08:43

Pénzszállítóval ütközött a busz

Az 55-ös úton, a kisszállási körforgalomnál lévő vasúti átjáró előtt ütközött teherautónak egy pénzszállító, majd abba belerohant egy menetrend szerint közlekedő busz. A térségben hatalmas a köd.

Zs. D.

A helyszínelés idejére félpályán le kellett zárni az 55-ös utat, a kisszállási körforgalomnál lévő vasúti átjáró előtt pénteken reggel történt baleset miatt. A baleset körülményeiről annyi tudható, hogy a vasúti fénysorompó tilos jelzése miatt megállt egy teherautó az úton, ám ezt későn vette észre a mögötte érkező pénzszállító sofőrje, és nekiment a járműnek. A pénzszállító mögött érkező, menetrend szerint közlekedő busz vezetője sem látta az előtte lévő pénzszállító fékezését és hátulról nekiütközött a pénzszállítónak.

Az elsődleges információk szerint a balesetben egy ember, a pénzszállító sofőrje sérült meg. A térségben hatalmas köd van, a helyszínen tartózkodók szerint alig pár métert lehet látni, így nagy valószínűséggel az okozhatta a balesetet, hogy a sofőrök nem az út- és látási viszonyoknak megfelelően vezettek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!