Kék hírek, bulvár

2015.10.20. 21:18

Elcsalták Pestre a tenyésztőt a kutyatolvajok

Telefonon elcsalták otthonról a tenyésztőt, így loptak el tőle 8 kutyát Kecskeméten – adta hírül a TV2. Az ellopott francia buldogok körülbelül 3 millió forintot érnek.

Zs. D.

A férfi nem gyanakodott, amikor valaki felhívta, hogy kutyát szeretne tőle venni, ezért arra kérte, hogy találkozzanak egy budapesti parkolóban. A telefonáló nagyon szép sztorival állt elő, azt mondta: a gyermekének születésnapja lesz, kutyát szeretne, de nem tud érte elmenni Kecskemétre, mert kamionosként dolgozik, külföldön van, így a tenyésztőnek a feleségével kellene találkoznia.

Miközben a férfi a parkolóban várta a nőt, betörtek hozzá és elvitték a kutyáit. Ez persze csak később derült ki, akkor amikor a tenyésztő elunta a várakozást és hiába hívta az állítólagos vevőt, annak a telefonja ki volt kapcsolva. A férfi szerint valószínűleg nem hozzáértők lehetnek a tolvajok, hiszen nem csak a legértékesebb kutyákat vitték el. Csendes Imre, a meglopott tenyésztő a TV2-nek elmondta: az ellopott kutyákat valószínűleg a piaci árnál olcsóbban értékesítik, vagy tenyésztőtelepekre viszik őket. A tenyésztő feljelentést tett a rendőrségen és egymillió forintos nyomravezetői díjat ajánlott fel.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!