Kék hírek, bulvár

2015.09.07. 16:03

Választ kaptak a kérdésekre

Címkék#Kecskemét

A rendőrség főelőadőja bűnmegelőzési előadást tartott az Éljen meg tanyán! Útkereső program 2015. rendezvényén vasárnap. A felmerült kérdésekre is választ kaphatott minden érdeklődő.

police.hu

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztály főelőadója tartott előadást az Útkereső Kiemelten Közhasznú Egyesület elnökének felkérésére vasárnap. A két témakör, amiről az előadás szólt „A bűnmegelőzés helyzete a tanyavilágban”, illetve „Áldozatvédelem, áldozatsegítés”.

Az Útkereső Egyesület 2015. évben eredményesen pályázott az „Éljen meg tanyán!” program megvalósítására, mely - egy öt napos rendezvénysorozat keretében - a mezőgazdasági termeléssel foglalkozó vagy foglalkozni szándékozó, információk iránt érdeklődő emberek szakmai ismereteinek bővítését tűzte ki célul. 
A program a Kecskeméten és környékén található önfenntartó gazdaságokat célozza meg. A bűnmegelőzési szakelőadó mellett tanyás gazdák, könyvelő, falugazdász, tanyagondnok és banki szaktanácsadók tartanak előadást, konzultációt, tréninget a részvevők számára - számolt be a police.hu.
 
A rendőrségi szakelőadó felkérését a meghívottak bűnmegelőzési ismereteinek bővítése, a tanyán élők áldozattá válásának megelőzése motiválta. Az előadást után kötetlen formában kérdezhették az előadót a témában.

További képek a rendezvényről!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!