Kék hírek, bulvár

2015.09.09. 17:42

Öten sérültek meg a tiszakécskei balesetben

Öt könnyű sérültje van annak a balesetnek, ami ma délután 17 óra körül történt Tiszakécske határában. Az egyik sérült egy tíz év körüli kisfiú.

baon.hu

Tiszabög felől Tiszakécske irányába közlekedett egy Fiat személyautó, amikor a szentkirályi elágazásnál egy Suzuki az elsőbbségadás kötelező tábla ellenére nem adta meg az elsőbbséget a Fiatnak, és összeütköztek. A Fiatot egy pizzafutár hölgy vezette, aki egyedül ült a gépjárműben. A Suzuki férfi sofőrjén kívül még két felnőtt és egy 10 éves kisfiú tartózkodott a gépjárműben. Az ütközés következtében mind az öten könnyű sérüléseket szenvedtek, a mentők kórházba szállították őket.

Korábban írtuk:

Összeütközött két személyautó szerda délután Tiszakécske határában, a Szolnoki úton. A balesethez a város önkormányzati tűzoltói érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket. Elsődleges információink szerint az eset során több ember megsérült, ezért őket a mentők ellátják.

[caption id="" align="aligncenter" width="430"] Szerencsére csak könnyű sérültje van a balesetnek
[/caption]

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!