Kék hírek, bulvár

2015.09.24. 20:08

Megkéselte a kislányát

A Zsaru magazinból újabb részletek derültek ki a arról a szörnyű tettről, amit egy 31 éves lajosmizsei férfi követett el egyéves kislánya ellen.

Zs. D.

Szeptember 10-én, valamivel fél 4 után a megyei kórházból jelentették be a rendőrségre, hogy a mentők négy hasi szúrt sérüléssel szállítottak hozzájuk Lajosmizséről egy egyéves kislányt. Nagymamája azt állította, a gyermek otthon üvegbe esett. Viszont a sérülések jellege szándékos szúrásokra utalt. A kislány hasüregi vérzés miatt életveszélyes állapotba került, azonnal meg kellett műteni.

A Zsaru magazinnak Karácsony László alezredes, a megyei főkapitányság vizsgálati osztályának helyettes vezetője elmondta: – A mentők 8 óra 34 perckor szúrt sebekkel vitték kórházba a kislány édesapját, T. Józsefet, aki öngyilkos akart lenni. Sebei nem voltak súlyosak, a pszichiátriai osztályra szállították. A nyomozás adatai szerint kislánya már akkor sérült volt, a rokonai azt hitték, ruhája az apja sérüléseitől lett véres.

T. József reggel úgy jelent meg gyermekével közös szobájuk ajtajában, hogy egyik kezében kislányát, a másikban egy kést tartott, mellkasa és keze véres volt. Azt hangoztatta, megöli magát, rokonainak nagy nehezen sikerült kicsavarniuk kezéből a kést. Miután az apát elvitték a mentők, levették a gyermek véres ruháját, akkor látták a sérüléseit, amiket felületi sebeknek véltek. Délután a kislány vért hányt, akkor hívtak hozzá mentőt. A szúrások a májat és a gyomrot is érték.

A nyomozás adatai szerint T. József labilis személyiség. A férfi elbizonytalanodását tetézte, hogy a kislány édesanyja hét hónappal ezelőtt elhagyta a családot, az apára és az apai nagymamára bízva kislánya nevelését, ellátását. A férfi nem tett vallomást, a gyanúsítás ellen panasszal élt. Előzetes letartóztatásban van, amelynek helyszínéül az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetet jelölték ki.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!