Kék hírek, bulvár

2015.09.21. 14:45

Hívja a rendőrséget, ha látta az eltűnt lányt! - fotó

Hetek óta hiába keresnek egy Kalocsáról eltűnt lányt. A rendőrség most olvasóink segítségét kéri Károly Emese megtalálásában.

Zs. D.

A 15 éves lány a Kalocsai Gyermekotthonból tűnt el szeptember elején. Azóta életjelet nem adott magáról, eltűnéséről egy hozzátartozója tett bejelentést a Miskolci Rendőrkapitányságon.
Az eltűnt lány megközelítőleg 165 centiméter magas, 55-60 kilogramm testsúlyú, normál testalkatú. Károly Emesének fekete színű, vállig érő haja van. Szeme színe barna, arca ovális, álla kerek, fogazata ép. A keresett lány különös ismertető jellel nem rendelkezik, szellemileg és fizikailag ép, az eltűnésekor viselt ruházata nem ismert.

A rendőrség közlése alapján a jelenleg rendelkezésre álló információk szerint a kamaszlány tartózkodási helye Kalocsán és környékén (Homokmégy) valószínűsíthető.      
                                     
[caption id="" align="aligncenter" width="430"] Károly Emese
[/caption]A Miskolci Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik az eltűnt személlyel kapcsolatban, hivatali munkaidőben hívja a 46/514-511/26-63-as telefonszámon az ügy előadóját. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központja a 06-46/514-506-os telefonszámon, továbbá a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok a nap 24 órájában fogadják a bejelentők hívásait. Emellett a névtelenség megőrzése mellett is bejelentés tehető az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs.: 8-16, p.: 8-13).
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!