Kék hírek, bulvár

2015.09.20. 22:05

Éjjel indultak bádogot lopni

Az enyves kezű 16 éves fiú ellen több rendőrkapitányságon indult már el eljárás.

baon.hu

Lakossági bejelentés alapján értek tetten szeptember 15-én 0 óra 5 perckor a belvárosában egy 16 éves fiút és társát, amint egy üzletházról bádog borítólemezeket szaggattak le. A nyomozók szerint a fiatalkorú augusztus 28-án 8 óra 30 perc körüli időben egy társasház külső vörösréz lemezborítását is lefeszítette és elvitte. Kiderült, hogy egy nappal előtte, augusztus 27-én Kecskemét-Hetényegyházán egy melléképületbe ajtókifeszítés módszerével tört be és mindent elvitt, amit talált. Ezüst gyűrűket, réz csillárokat, réz virágtartókat, alumínium képeket, szerszámosládát villáskulcsokkal, fogókkal, akkumulátortöltőt lopott el. Az eltulajdonított tárgyakat az udvaron talált talicskába pakolva vitte el.

A 16 éves fiúval szemben több rendőrkapitányságon további 3 büntetőeljárás van folyamatban vagyon elleni bűncselekmények és garázdaság bűntett elkövetése miatt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!