Kék hírek, bulvár

2015.08.06. 10:57

Két nőt is megvert a féltékeny solti férfi

Őrizetbe vették a kunszentmiklósi rendőrök azt a 25 éves solti férfit, aki rövid időn belül két nőt is bántalmazott.

baon.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint V. Gábor hétfőn dél körül összeveszett valamin a barátnőjével, a szóváltás tettlegességig fajult: a férfi megverte a párját. A sértett az utcára kifutva kért segítséget, a férfi pedig gépkocsival elhagyta a helyszínt. V. Gábor párja volt barátjának dunaegyházi házához ment, ahol a volt barátot kereste, nyilván azt feltételezhette, hogy a férfinak köze van még a barátnőjéhez. A férfit nem találta otthon, annak édesanyját megfenyegetve engedélye nélkül bement a lakásba és ott bántalmazta a 39 éves nőt. A tettlegességnek a sértett segítségére siető szomszéd vetett véget. Az elsődleges orvosszakértői vélemény szerint mindkét nő nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett, azonban a súlyosabb eredmény elmaradása egyik esetben sem a férfin múlott.

A 25 éves solti férfit kedden reggel fogták el a kunszentmiklósi rendőrök, majd súlyos testi sértés kísérlete és magánlaksértés miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozók kezdeményezték V. Gábor előzetes letartóztatásának indítványozását.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!