Kék hírek, bulvár

2015.05.20. 19:16

Baleset Fischerbócsán: saját autója ütötte el a férfit

Címkék#Bócsa

Egy valószínűleg műszaki hiba miatt az úton veszteglő Citroënbe rohant egy német rendszámú VW a fischerbócsai bekötőúton. A tulajdonos a kocsi előtt állt, saját autója gázolta el, mentőhelikopter vitte kórházba.

Zs. D.

Életveszélyes sérüléseket szenvedett az a 35 éves kiskunhalasi férfi, akit kvázi a saját autója gázolt el az 54-es út és a Fischerbócsa közötti útszakaszon. Információink szerint a halasi férfi Fischerbócsa felé haladt, majd vélhetően műszaki hiba miatt állhatott meg az úton. A férfi a kocsija elé ment megnézni, hogy mi gond. A Citroën mögött egy német rendszámú VW érkezett, melynek német sofőrje valamilyen érthetetlen okból nem vette észre, hogy áll előtte egy autó, és hátulról belerohant a Citroënbe, rátolva a kocsit tulajdonosára. Az ütközés erejét jól mutatja, hogy az autó hátulja gyakorlatilag eltűnt.

[caption id="" align="aligncenter" width="430"] Úgy tudjuk, egyik autó sofőrje sem volt ittas. A baleset pontos körülményeit vizsgálja a rendőrség.
[/caption]

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!