Kék hírek, bulvár

2015.03.16. 20:27

Villanyoszlopot döntött egy autó Kerekegyházán

Az oszlop a vezetékekre dőlt. Az autóban egy férfi és egy gyermek utazott, nem sérültek meg. A településen áramkimaradás volt a baleset miatt.

Zs. D.

Hétfőn kora este villanyoszlopnak ütközött egy személyautó Kerekegyházán, a Széchenyi utcában. Az oszlop kitört és a vezetékekre dőlt – közölte honlapján a katasztrófavédelem.

A műszaki mentést a városi önkormányzati tűzoltók végezték, áramtalanították a járművet, illetve a helyszínre érkeztek az áramszolgáltató szakemberei is.

Az autóban információink szerint egy férfi és egy gyermek utazott, ők az elsődleges információk alapján nem szenvedtek komolyabb sérülést. A baleset miatt a településen áramkimaradások voltak.

Frissítés: A katasztrófafédelem legfrissebb, hétfőn éjjel kiadott közleménye szerint 5000 fogyasztónál szünetelt az áramszolgáltatás. A legújabb hírek szerint a szakemberek éjfél körül végeztek a hiba kijavításával.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!