Kék hírek, bulvár

2014.12.03. 14:33

Úszni sem tudott, mégis a vízben akart elbujni a rendőrök elől a késelő

A vízben bújt el a rendőrök elől egy 20 éves férfi tegnap Tasson, aki vita közben megkéselt egy horgászó férfit. Az egyenruhások húzták ki a hideg vízből a garázdát.

baon.hu

December 2-án 17 óra 15 perckor Tasson, a Kunsági főcsatornánál három férfi horgászás közben szóváltásba keveredett, majd F. Lajos egy késsel megsebesítette egyik vitapartnere kezét. A sértett segítségére siető horgász értesítette a rendőrséget, közben a gyanúsított a vízben próbált elbujni.
 
A helyszínre néhány perc alatt kiérkező rendőröket F. Lajost felszólították, hogy jöjjön ki a partra. Kiderült, hogy a bajbajutott nem tud úszni és fájdalmai miatt magatehetetlen - tudtuk meg a rendőrségtől. Az egyik egyenruhás értesítette a mentőszolgálatot, közben Ballai László r. őrnagy és Sebestyén István r. törzsőrmester bementek a nyakig érő vízbe, és a part felé vitték a férfit. A süllyedő iszap miatt nehezen mozogtak, ezért a parton maradt Pintér Gábor r. törzszászlós egy bottal segített kollégáinak a partra húzni a férfit. A mentőszolgálat kórházba szállította a garázda férfit.
  
A Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást F. Lajos 20 éves tassi lakossal szemben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!