Kék hírek, bulvár

2014.12.02. 14:08

Lezárták a lajosmizsei nagymamagyilkos nyomozását

G. Lajos júliusban lőtte le nagyanyját, majd az udvarban lévő kutyákat is egy lajosmizsei tanyán. A gyilkost a TEK mesterlövésze lőtte vállon, így akadályozták meg az öngyilkosságát.

baon.hu

Július 20-án az egyik lajosmizsei tanyán G. Lajos 28 éves helyi férfi vadász lőfegyverével fejlövéssel végezte ki 76 éves nagymamáját, majd négy kutyát is lelőtt.
A férfinek több fegyvere is volt, ezért elfogásához a rendőrség a Terrorelhárítási Központ műveleti egységét kérte fel. Mivel a nála lévő fegyverrel öngyilkosságot próbált meg elkövetni, a Terrorelhárítási Központ mesterlövésze a fiatalembert vállon lőtte, akit a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.

A helyszíni szemle közben három engedéllyel tartott lőfegyvert foglaltak le a nyomozók. A terhelt korábban, illetve a bűncselekmény napján is számos lövést adott le a tanya környezetében.
A rendőrség a nyomozást 2014. december 2-án befejezte, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldi meg a Bács-Kiskun Megyei Főügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!