Kék hírek, bulvár

2014.10.31. 19:16

Kigyulladt egy garázs Nagykőrösön

Egy nagykőrösi ikergarázs égett ki péntek este. A garázs tulajdonosa égési sérüléseket szenvedett, kórházba szállították.

baon.hu

Fűtés van, az áramot már visszakapcsolták, a gázt majd csak hétfőn, de megsérült a szennyvízelvezető.

A nagykőrösi és a ceglédi tűzoltók közös erővel eloltották a nagykőrösi Bárány utca egyik panelházának garázsában égő tüzet. Egy ikergarázs gyulladt ki; hígító, autógumi is égett, habosított sugárral avatkoztak be az oltásnál. A garázst légzőkészülékben tudták átvizsgálni. A tűz nem terjedt át a lakóépületre, még a garázs fölötti földszinti lakás is lakható maradt. A garázs tulajdonosa égési sérüléseket szenvedett, kórházba szállították.

A garázst az áramszolgáltató kiszakaszolta, így az épületben visszakapcsolhatták az áramszolgáltatást. A távfűtés is működik, azonban a gázt el kellett zárni, várhatóan csak hétfőn kapcsolják vissza. A ház szennyvízelvezetője is károsodott, ennek a kivizsgálása még folyamatban van, a lakók ezért egyelőre nem is térhettek vissza otthonukba. Összesen tizenöt lakást ürítettek ki, körülbelül 20-25 embert kísértek ki a házból. Számukra egy közeli iskolában melegedőhelyet nyitottak meg, ahol akár el is szállásolhatják őket, ezzel a lehetőséggel egyelőre senki sem élt. A mentést a Pest megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítja, a tűzoltók most egy ventilátor segítségével eltávolítják a füstöt, hogy segítség a helyszínelők munkáját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!