Kék hírek, bulvár

2014.10.03. 15:36

Felismeri az elhunyt férfi tetoválását?

Balesetben elhunyt személy azonosításában kéri a rendőrség az állampolgárok segítségét. Hívja a rendőrséget, ha felismeri a Szűz Mária tetoválást.

baon.hu

A Bajai Rendőrkapitányságon közigazgatási hatósági eljárás indult egy ismeretlen férfi rendkívüli halálának kivizsgálása céljából, akit szeptember 15-én 18 óra 25 perckor Baján, a Türr István hídon, egy menetrend szerinti, Bátaszék irányába közlekedő személyvonat elütött, amelynek következtében meghalt.
 
[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Az ismeretlen férfi karján lévő tetoválás
[/caption]Az elhunyt férfinél azonosítására szolgáló okmány nem volt, és a kiléte megállapítása érdekében bevezetett rendőri intézkedések ezidáig nem vezetettek eredményre - írja a police.hu.
 
Az ismeretlen férfi kb. 40-45 év körüli, 165 centiméter magas, zömök testalkatú. A baleset idején világoskék farmernadrágot, fehér Victory márkájú, tépőzáras sportcipőt, fekete bőrdzsekit, és fekete pólót viselt. Az egyik cipő erősen kopott, viselője feltehetően sántított. A bal vállán egy kb. 10 centiméteres Szűz Mária tetoválás látható.   
 
A Bajai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya kéri, hogy aki az elhunyt személlyel, továbbá a baleset bekövetkezésének körülményeiről információval rendelkezik, munkaidőben hívja a 06-79/540-142-es telefonszámot, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen, éjjel-nappal hívható 107-es vagy 112-es segélyhívószámok valamelyikén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!