Kék hírek, bulvár

2014.09.03. 10:20

Még a gázcsőnek is nekiment a suzukis

Címkék#Kecskemét

Nekiütközött egy autónak, majd egy fának, egy házfalnak és egy gázcsövet is megrongált egy Suzuki szerdán reggel Kecskeméten.

Zs. D.

[caption id="" align="aligncenter" width="334"] A sofőrt kórházba szállították
[/caption]Egy, az út szélén álló autónak ütközött, majd áttért a másik oldalra, nekiment egy fának, egy házfalnak és megrongált egy gázvezetéket is egy Suzuki szerdán reggel Kecskeméten a Csóka utcában. Az út jobb szélén egy Renault állt, ennek a vezetője kinyitotta a kocsi ajtaját, de közben már kerülte az autót a Suzuki, melynek sofőrje elkapta a kormányt - ettől függetlenül nekiment a Renault ajtajának, áttért az út bal oldalának, ahol egy fa és egy ház fala állította meg. A Suzuki nekiment egy, a ház falán futó gázvezetéknek is, ami viszont nem tört el, csak meghajlott, így gázszivárgás nem volt. A szakemberek a vezetéket később javítják meg.

A Suzukit vezető középkorú férfi megsérült az ütközés következtében, a mentők kórházba szállították. A baleset helyszínén egy elpusztult macska is volt, de mint megtudtuk, ő nem az ütközésnek esett áldozatul.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!