Kék hírek, bulvár

2014.07.13. 18:27

Négy autó ütközött, öten megsérültek - fotók

Négy autó ütközött össze vasárnap délután a 44-es úton, Lakiteleken. Öten megsérültek, az utat a helyszínelés idejére lezárták.

Zs. D.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A beleset információink szerint úgy történt, hogy egy Opel Astra Cserkeszőlő felől ment Kecskemét felé a 44-esen, amikor Lakitelekre érve le akart kanyarodni az Alkotmány utcába. Későn vette ezt észre a mögötte haladó Seat sofőrje, és hátulról nekiment az Opelnak. Az Opel megpördült, átcsúszott a menetirány szerinti bal oldalra, ahol összeütközött egy Renault-val, amit fel is borított. A Renault szemtanúk elmondása szerint 50-60 métert csúszott a tetején, és ebbe rohant bele a negyedik autó, egy VW. Az utóbbi kocsinak a sofőrje nem sérült meg a balesetben, a másik három autóban utazókat kórházba szállították a mentők. A forgalomkorlátozást 21 óra után oldotta fel a rendőrség.

[caption id="" align="aligncenter" width="334"] A képre kattintva galéria nyílik
[/caption]

Korábban írtuk:

Öten sérültek meg – az elsődleges információk szerint könnyebben – abban a balesetben, mely vasárnap délután történt Lakiteleken az Alkotmány utca és a 44-es főút kereszteződésében. Az egyik autó fel is borult. A baleset pontos körülményeit a rendőrség még vizsgálja.

A járművek áramtalanítását és műszaki mentését a tiszakécskei önkormányzati és a helyi önkéntes tűzoltók végzik. A  rendőrség közlése szerint a helyszínelés és a műszaki mentés idejére a 44-es utat teljesen lezárták, kerülni a település belterületén keresztül lehet.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!