Kék hírek, bulvár

2014.07.03. 08:40

Leszerelték a lámpákat a 44-es és Békéscsabai út kereszteződésében

Elkezdték kialakítani a körforgalmat Kecskeméten, a Békéscsabai út és a 44-es főút csomópontjában. Mindez a kecskeméti északi elkerülő út kivitelezésének a része.

H. I.

A helyszínen július 2-ától forgalomkorlátozás lépett életbe, a kereszteződésben táblák helyettesítik a jelzőlámpákat. A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. közölte: várhatóan július második felében újabb változásokra kell számítaniuk a helyieknek. A Békéscsabai útra – a városközpont felé – ideiglenesen megszűnik a lehajtás, az utat csak az autóbuszok, a mentő, a tűzoltó, a rendőrség és a katasztrófavédelem autói használhatják majd. A közúti forgalom a városon keresztül bonyolódhat, a tájékozódásban útirány jelzőtáblák fogják segíteni a közlekedőket.

Az északi elkerülő kivitelezését a Duna Aszfalt Kft. végzi, nettó 13,59 milliárd forint értékben. Az uniós forrás segítségével megépülő út várhatóan 2015 nyarára készül el.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!