Kék hírek, bulvár

2014.07.11. 06:20

Kirepült a lány a mikrobuszból - fotók

Négyen sérültek meg - köztük egy 16 éves lány is, ő kirepült az autóból - amikor csütörtökön este árokba borult egy mikrobusz az 54-es számú főút és a Bugacpusztaháza közti bekötőúton.

Zs. D.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Az esőben az 54-es főút felé közlekedett az Opel mikrobusz, amikor a vizes úton egy balra ívelő kanyarban megcsúszhatott, vezetője elveszítette uralmát a jármű felett. A mikrobusz többször megpördült a tengelye körül,  majd az árokban állt meg. Információink szerint a jármű hátsó üléséről kiesett egy 16 éves lány, ő és még egy utas súlyosan megsérült. A másik utast 8 napon belül gyógyuló sérülésekkel szállították kórházba.

A helyszínre a kiskunfélegyházi és a kecskeméti tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járművet. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a bekötőutat teljes szélességében lezárták. [caption id="" align="aligncenter" width="334"] A képre kattintva galéria nyílik
[/caption]

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!