Kék hírek, bulvár

2014.07.13. 10:54

Keresik a balesetet okozó, cserbenhagyó terepjáróst

Az ismeretlen sofőr megállás nélkül elhajtott a Tiszakécske külterületén, a 4623-as számú út 13-as kilométerszelvényénél történt baleset helyszínéről.

baon.hu

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya cserbenhagyás gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen indított büntetőeljárást.
 
Szombaton 19 óra 45 perc körül Tiszakécske külterületén, a 4623-as számú úton Kecskemét irányából Tiszakécske felé haladt egy ismeretlen személy által vezetett, fehér színű, ismeretlen forgalmi rendszámú, Mitsubishi Pajero A 13-as kilométerszelvénynél az előtte haladó kerékpáros előzése során áthaladt a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol a vele szembe közlekedő Toyota Corolla típusú személygépkocsi vezetője az ütközés elkerülése érdekében jobbra kormányozta gépjárművét, minek következtében lehaladt az útpadkára, majd az úttestre történő visszatérésekor a gépkocsi a bal oldali forgalmi sáv melletti útárokba sodródott.
 
A Mitsubishi Pajero vezetője megállás és adatainak hátrahagyása nélkül ismeretlen helyre távozott.
 
A Kecskeméti Rendőrkapitányság kéri, hogy aki látta a baleset bekövetkezését vagy az ismeretlen személyről, illetve az általa vezetett gépjárműről bármilyen információval rendelkezik, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-356-os telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs.: 8-16, p.: 8-13), a 107 vagy 112 központi  segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!