Kék hírek, bulvár

2014.07.29. 15:11

Hívja a rendőrséget, ha látta a 15 éves Juric Tijanát!

A rendőrség keresi a szabadkai Juric Tijanát, aki ismeretlen helyen tartózkodik.

baon.hu

A szerb rendőrség július 28-án hivatalosan megkereste a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságot, mert július 26-án Bajmokon, a szerb-magyar határ közelében eltűnt a 15 éves szabadkai Juric Tijana szerb állampolgár. A szerb rendőrség adatai alapján nem kizárt, hogy a lány Magyarországon tartózkodik. Szoros munkakapcsolat alakult ki a két hatóság között a lány tartózkodási helyének megállapítása érdekében - tudtuk meg a rendőrségtől.

A Bajai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya közigazgatási hatósági eljárást indított – körözésének elrendelése mellett - Juric Tijana 15 éves szerb állampolgár eltűnése miatt. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a lány július 26-án a hajnali órákban tűnt el a szerbiai Bajmok település sportpályájáról egy közösségi rendezvény után. Tartózkodási helye azóta nem ismert.

Személyleírása: 170 centiméter magas, sovány testalkatú, barna hosszú hajú, szürkéskék szemű, anyajegy található a szája jobb felső részén.

Ruházata: fehér rövid ujjú póló, térdig érő világoskék farmernadrág, CONVERSE márkájú fehér bokacipő. NOKIA telefon volt nála, valamint egy bézs színű kézi táska, amin az Eifel-torony látható.

A rendőrség kéri, hogy aki az eltűnt Juric Tijanáról, annak tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 80/555-111 „Telefontanú” zöld számán (H-Cs.: 8.00-16.00, P.: 8.00-13.00) vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, illetve tárcsázza a nap 24 órájában hívható Bajai Rendőrkapitányság 79/540-100-as ügyeleti telefonszámát.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!