Kék hírek, bulvár

2014.07.03. 13:08

Hajfestéket lopott a sükösdi nő

B. Jolán egy bajai üzletből lopott tegnap hajfestéket, de az alkalmazottak észrevették miközben a dobozból a táskájába teszi a flakont. A rendőrség őrizetbe vette az 51 éves nőt.

baon.hu

Megyénkben az elmúlt 24 órában négy közúti közlekedési baleset személyi sérüléssel, hét anyagi kárral végződött.
 
A Bajai Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztálya tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt szabálysértési őrizetbe vette B. Jolán 51 éves sükösdi lakost, aki július 2-án 11 óra 40 perckor az egyik bajai üzletben kibontott egy hajfestéket tartalmazó dobozt és tartalmát a táskájába rejtette, azt nem fizette ki. Az üzlet alkalmazottai figyelemmel kísérték a nő cselekményét és a történtekről értesítették a rendőrséget - olvasható a police.hu-n.


 
A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette F. Antal 45 éves soltvadkerti lakost. A férfi július 2-án 15 óra 15 perckor Kiskunhalason az utcán arcon ütötte élettársát, aki ennek következtében a földre esett. A 35 éves nő a bántalmazás során az elsődleges adatok alapján 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett.
 
A Bácsalmás Határrendészeti Kirendeltség idegenrendészeti eljárást indított két koszovói állampolgárral szemben, akiket július 2-án 5 óra 55 perckor Bácsalmás belterületén, a központi buszpályaudvaron ellenőriztek a járőrök. A külföldiek magyarországi jogszerű tartózkodásukat igazolni nem tudták, ezért elfogták és előállították őket a kirendeltségre. A férfiakat idegenrendészeti őrizetbe vették a rendőrök, majd a Kiskunhalasi Őrzött Szálláson helyezték el őket.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!