Kék hírek, bulvár

2014.06.17. 11:06

Egy gáztartály mellett lángolt az épület

A tűzoltók gyors beavatkozásának köszönhetően nem robbant fel a gáztartály Izsákon.

baon.hu

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 6 tűzesettel kapcsolatos állampolgári bejelentés érkezett.

Izsákon, a Fürst Sándor utcában egy hetven négyzetméteres melléképület égett teljes terjedelmében hétfőn délután. Az épülettől húsz méterre egy gáztartály állt. A kiskőrösi hivatásos és a szabadszállási önkormányzati tűzoltók a lángokat három vízsugárral fékezték meg. A gyors beavatkozásnak köszönhetően a tűz nem veszélyeztette a gáztartályt.

Hétfőn éjszaka tűzesethez riasztották a katasztrófavédelem kecskeméti tűzoltó egységeit. Kecskeméten, a Rózsavölgyi téren egy üzlet negyven négyzetméteres helyiségében egy árutároló égett három négyzetméteren. A kecskeméti hivatásos tűzoltók rövid időn belül két vízsugárral eloltották a tüzet, majd hőkamerával átvizsgálták az épületet.

Hétfőn összesen négy esetben riasztották Bács-Kiskun megye tűzoltóit száraznövényzet tüzéhez. A kiskunfélegyházi, a kecskeméti és a kalocsai hivatásos, valamint a szabadszállási önkormányzati tűzoltók a lángokat valamennyi esetben gyorsan felszámolták. Személyi sérülés egy esetben sem történt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!