Kék hírek, bulvár

2014.01.24. 11:19

Vádemelést javasol a rendőrség a benzinkúti tolvaj ügyében

Többször is pénzt lopott egy bajai benzinkút alkalmazottja a kasszájából, de volt, hogy éppen csak a visszajárót tartotta meg. A trükkös benzinkutas ügyét most zárták le.

baon.hu

A Bajai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya nyomozást folytatott lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt K. László, 23 éves, dávodi férfi ellen.
 
A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az egyik bajai benzinkúton dolgozó férfi 2013. október 29-én a pénztár zárásakor a kasszából készpénzt vett kit és betette az erre rendszeresített banki zacskóba, azonban azt nem a páncélszekrénybe helyezte el, hanem ellopta. Ezt követően 2013. november 8-án ugyanezzel a módszerrel két alkalommal tulajdonította el a bevétel egy részét. A megalapozott gyanú szerint 2013 augusztusában egy mobiltelefon kártya feltöltésekor a vásárlónak a visszajáró összeget nem adta át, a különbözetet pedig elrakta.
 
A rendőrség a nyomozást befejezte, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldi meg 2014. január 24-én a Bajai Járási Ügyészségnek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!