Kék hírek, bulvár

2014.01.16. 09:01

A parkolóautomatákat fosztogatták

A kiskunhalasi rendőrök elfogták azokat a tolvajokat, akik végigfosztogatták Kiskunhalas parkolóautomatáit.

baon.hu

Megyénk közútjain az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó és hat anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset történt.
 
A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kifosztás bűntett elkövetésének gyanúja miatt elrendelt nyomozás során 2014. január 15-én őrizetbe vett egy tataházi és egy kecskeméti lakos fiatalkorú férfit. A fiatalemberek előző napon őrizetbe vett társaikkal együtt megalapozottan gyanúsíthatóak azzal, hogy 2013. november 29-én 16 órakor Kecskeméten, a Csipke utcai járdán haladó idős kecskeméti nőt közösen kifigyelték, majd mögé kerültek, és hátulról futás közben kitépték a kezéből a táskáját, amiben iratok és kulcs volt. A bűncselekmény során az asszony nem sérült meg.<hirdetesy
 
A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt elrendelt nyomozás során 2013. január 15-én 5 órakor őrizetbe vette R. Károly 21 éves és K.-K. Balázs 27 éves harkakötönyi lakosokat. A férfiak a rendelkezésre álló adatok alapján megalapozottan gyanúsíthatóak azzal, hogy 2013. november 8-ára, 13-ára, 24-ére és 25-ére virradóra, Kiskunhalas város területén több parkolójegy automatát feszítettek fel és azokból váltópénzt loptak el. Ezen kívül megalapozottan gyanúsíthatóak még további vagyon elleni bűncselekmények elkövetésével is.
 
A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette G. Tibor 39 éves kecskeméti lakost, akit a rendőrjárőr 2014. január 15-én 18 órakor igazoltatott egy kecskeméti áruházban. Az ellenőrzés alkalmával kiderült, hogy a férfi ellen a Kecskeméti Járásbíróság végzése alapján a Kecskeméti Rendőrkapitányság elfogatóparancsot adott ki.
 
A Kecskeméti Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztálya, gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából, tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt 2014. január 15-én őrizetbe vette Gy. Andrea 18 éves nagykőrösi lakost, aki védett övezetben folytatta tevékenységét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!