Kék hírek, bulvár

2013.12.13. 08:26

Túl jól sikerült a füstölés

Csütörtökön egy kigyulladt füstölőhöz siettek a tűzoltók Dunaszetbenedekre. Személyi sérülés nem történt.

baon.hu

Megyénk közútjain az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó és hét anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset történt.

Az elmúlt 24 órában négy jelzés érkezett a katasztrófavédelem tűzoltó egységeihez, melyből 1 tűzeset, 2 téves jelzés és 1 utólagos jelzés volt.

Tűzesethez riasztották csütörtökön reggel a kalocsai hivatásos tűzoltókat Dunaszentbenedek, Petőfi S. utcába, ahol egy 4 m2-es fa szerkezetű füstölő, valamint a benne található húsáru égett. A tüzet a kiérkező tűzoltók egy vízsugár és kéziszerszámok segítségével eloltották. Személyi sérülés nem történt. 
 
A Kelebia Határrendészeti Kirendeltség eljárást indított két afgán állampolgár ellen, akiket Kelebia Vasúti Határátkelőhelyén december 12-én 13 óra 15 perckor a belépő, Thessalonikiből érkező tehervonat kutatáskor találtak megbújva az egyik vagon alvázán. A külföldiek személyazonosságukat és magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét, hitelt érdemlően igazolni nem tudták, ezért előállították őket a kirendeltségre tiltott határátlépés szabálysértés elkövetése miatt. Menekültstátusz iránti kérelmüket jelezték, ezért átadták őket az illetékességgel rendelkező Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal, Dél-Alföldi Regionális Igazgatóság munkatársának - tudtuk meg a megyei rendőr-főkapitányságtól.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!