Kék hírek, bulvár

2013.12.03. 15:40

Szerelmet ígértek, de csak a pénzre hajtottak

Álnéven ismerkedett a két kiskunfélegyházi nő társkereső hirdetéseken keresztül, majd pénzt és különböző eszközöket csaltak ki a gyanútlan, szerelmes férfiakból.

baon.hu

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást folytat csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt B. Éva 36 éves és J. Katalin 30 éves kiskunfélegyházi lakosok ellen.
 
A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint B. Éva, barátnője J. Katalin közreműködésével az egyik újság társkereső rovatában feladott hirdetésen keresztül 2013. február 22-én megismerkedett a sértettel, akinek álnéven mutatkoztak be.

Az első találkozások alkalmával J. Katalin jelenlétével és magatartásával a barátnője iránti bizalmat kívánta erősíteni a férfiban - írja a police.hu. B. Éva azzal hitegette a sértettet, hogy közös jövőt szeretne a férfival. Több alkalommal kért kölcsön készpénzt partnerétől hamis indokokkal, továbbá különféle háztartási felszereléseket és műszaki cikkeket vásároltatott vele, azonban ígérete ellenére semmit sem fizetett vissza. 

Ez nem volt elég a csalónak, egy másik újságban feladott hirdetésen keresztül megismert egy másik férfit, akivel 2013. május és július között tartotta a kapcsolatot. Neki is álnéven mutatkoztak be és tőle is különféle ürügyekkel csaltak ki pénzt.
 
A két nőt gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók. B. Évát őrizetbe vették a rendőrök és kezdeményezik előzetes letartóztatásának elrendelését, bűntársa szabadlábon védekezhet.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!