Kék hírek, bulvár

2013.12.28. 14:28

Robbanás a tanyán: életveszélyesen megsérült egy nő

Óriási robbanás történt szombaton egy Kecskemét és Kiskunfélegyháza között lévő tanyán. A ház összedőlt, az ott élő középkorú asszonyt életveszélyes állapotban mentőhelikopter vitte kórházba.

Zs. D.

Egy szivárgó gázpalack miatt felrobbant egy Kiskunfélegyháza és Kecskemét között lévő, csaknem 100 négyzetméteres ház szombaton. Kovács Andrea, a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta: a robbanástól a ház összedőlt. Úgy tudjuk, hogy a tanyában élő középkorú asszony a tűzhelyet próbálta meg begyújtani, amikor a robbanás történt. A detonáció olyan erejű volt, hogy a ház tetejét megemelte, a nőt pedig az udvarra röpítette.

Az asszonyt életveszélyes sérülésekkel, mentőhelikopterrel szállították kórházba. A robbanás más ingatlanban nem tett kárt.
A helyszínre riasztott kiskunfélegyházi tűzoltóknak nem kellett tüzet oltaniuk. A házhoz sietett a Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat is, vizsgálatot indítottak a robbanás ügyében.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!