Kék hírek, bulvár

2013.12.19. 13:17

Őrizetlenül hagyott táskákat lopott a strandon

Főként őrizetlenül hagyott táskákat lopott el a kiskunmajsai strandról az a férfi, aki ellen most vádemelést javasol a rendőrség.

Zs. D.

A helyi rendőrőrsön méág augusztusban indult nyomozás az ügyben, mert valaki összesen öt alkalommal lopott el különböző értékeket a strandról. Az elkövető főleg őrizetlenül hagyott táskákat tulajdonította el, de volt, amikor sátorból lopott. A tolvaj zsákmánya főleg mobiltelefonok és készpénz volt. Később a telefonokat egy férfinak adta el, aki a gyanú szerint tudta, hogy az eszközök bűncselekményekből származnak.

A kiskunmajsai nyomozók lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a 28 éves kerekegyházi K. Róbertet, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte.

A rendőrök beazonosították azt a férfit is, akinek K. Róbert eladta a mobiltelefonokat. A 46 éves A. Imrét orgazdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a rendőrök, ő a bűncselekmény elkövetését tagadta.

A rendőrség a nyomozást most befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a Kiskunhalasi Járási Ügyészségnek küldi meg.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!