Kék hírek, bulvár

2013.12.11. 09:38

Őrizetbe vették a 28 éves örömlányt

Kedd este vették őrizetbe azt a kecskeméti örömlányt, aki tiltott prostitúciós szabálysértést követett el Kecskeméten.

baon.hu

Megyénk közútjain az elmúlt 24 órában egy súlyos és egy könnyű sérüléssel járó, valamint négy anyagi káros közúti közlekedési baleset történt.
 
A Kecskeméti Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztálya gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából tiltott prostitúció szabálysértés miatt december 10-én 21 óra 50 perckor őrizetbe vette K. Katalin 28 éves kecskeméti lakost. A nő védett övezetben végzett prostitúciós tevékenységet.
 
A Kelebia Határrendészeti Kirendeltség eljárást indított egy szír állampolgárral szemben, akit december 10-én, Tompa külterületén igazoltattak a rendőrök. A külföldi jogszerű magyarországi tartózkodását igazolni nem tudta, ezért tiltott határátlépés szabálysértés elkövetése miatt előállították őt. A szír állampolgár menekültstátusz iránti kérelmet nyújtott be, ezért az illetékességgel rendelkező Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal Dél-alföldi Regionális Igazgatóságra szállították a rendőrök.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!