Kék hírek, bulvár

2013.12.15. 12:09

Már a karácsonyra készülhetett a tolvaj

Műszaki cikkeket és bejglit is lopott egy férfi egy kecskeméti üzletből szombaton.

baon.hu

Megyénk közútjain az elmúlt 24 órában két könnyű sérüléssel járó, valamint hét anyagi káros közúti közlekedési baleset történt. 

A Kecskeméti Rendőrkapitányság december 14-én 19 óra 35 perckor tiltott prostitució szabálysértésének elkövetése miatt őrizetbe vette A. Tünde 30 éves kecskeméti lakost.  A nő védett övezetben végzett prostitúciós tevékenységet.
 
A Kecskeméti Rendőrkapitányság  december 14-én 20 óra 50 perckor lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette K. László 48 éves kecskeméti lakost.
A férfi a rendelkezésre álló adatok alapján megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy december 14-én 20 óra 30 perc körüli időben Kecskemét egyik áruházában a kabátja alá rejtett el egy DVD-lejátszót, egy ébresztőórát és egy csomag bejglit, valamint egy pár férfikesztyűt. Ezt követően a vásárlóteret fizetés nélkül hagyta el.
 
A Kelebia Határrendészeti Kirendeltség eljárást indított egy szerb és három koszovói állampolgárral szemben, akiket 2013. december 14-én, Tompa külterületén igazoltattak a rendőrök. A külföldiek jogszerű magyarországi tartózkodásukat igazolni nem tudták, ezért tiltott határátlépés szabálysértés elkövetése miatt előállították őket.  A szerb állampolgárral szemben beutazási és tartózkodási tilalom van érvényben. A személyeket idegenrendészeti őrizetbe vették a rendőrök és a Kiskunhalasi Őrzött Szállásra szállították őket.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!