Kék hírek, bulvár

2013.12.03. 15:20

Különös kegyetlenséggel bántalmazott egy idős asszonyt egy betörőnő

Még márciusban összevert és kirabolt egy 87 éves bajai nőt az a 29 éves betörőnő, aki azóta is előzetes letartóztatásban van.

baon.hu

Vádemelési javaslattal él a rendőrség az idős nőt bántalmazó H. Anna ellen.
A Bajai Rendőrkapitányság ügyeletére érkezett bejelentés március 9-én, mert egy 87 éves bajai nőt lakásában bántalmaztak, értékei után kutattak.
Az idős asszonyt súlyos életveszélyes sérülésekkel kórházba szállították.
 
Még aznap őrizetbe vették a nyomozók a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható H. Anna 29 éves bajai lakost, aki elfogása óta előzetes letartóztatásban van. 
A nő a rendelkezésre álló adatok alapján 2013. március 8-án 15 óra és 17 óra között a néni lakóházának kerítésén átmászott, hogy értékeit megszerezze, ezért az idős sértettet megverte. A lakását átkutatta és az egyik táskában talált kevés pénzzel a helyszínről távozott, magára hagyva a súlyosan sérült nőt.
 
A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya a nyomozást 2013. december 3-án befejezte. Az eljárás során keletkezett iratokat emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt vádemelési javaslattal küldi meg a Bács-Kiskun Megyei Főügyészségnek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!