Kék hírek, bulvár

2013.12.17. 16:29

Két rabló megvan a háromból

December 12-én hajnalban vert meg és rabolt ki egy 57 éves soltszentimrei nőt három férfi. A rendőrség a három tagú banda két tagját elkapta.

baon.hu

December 12-én 4 óra 30 perckor egy 57 éves soltszentimrei nőt a háza előtt bántalmaztak ismeretlenek. Az egyik rabló ezután egy nyitott személyautó üléséről ellopta a sértett táskáját, amiben készpénz és Erzsébet utalvány és személyi okmányok voltak.


 
A rendőrök beazonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfiakat és 10 órán belül elfogták Kecskeméten H. Gyula 21 éves ágasegyházi gyanúsítottat. A nyomozók ezután egy akció keretében december 17-én 10 óra 30 perckor a körözés alatt álló R. Gábor 24 éves izsáki férfit is elfogták Ágasegyházán. Harmadik társukat még keresi a rendőrség.
 
H. Gyula gyanúsított kihallgatása során a bűncselekmény elkövetését elismerte. A rendőrök a férfit őrizetbe vették, a Kiskőrösi Járási Bíróság december 13-án elrendelte a gyanúsított előzetes letartóztatását.
R. Gábort a rendőrök őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatását.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!